Decoraties van lucht zijn echte sfeermakers!

010 Deco is gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatieve, creatieve en opvallende ballondecoraties met een persoonlijke touch. Elke ballondecoratie is uniek en wordt op professionele wijze aan uw smaak en wensen aangepast.
ballonslingerroodblauwreuzeballongoud.jpg
De ballonnen die wij gebruiken zijn van een zeer goede kwaliteit en worden handmatig tot prachtige decoraties gemaakt. Ballondecoraties van 010 Deco zorgen ervoor dat u uw doel bereikt!

Onze vaste vier kenmerken zijn
  1. Creatief en origineel
  2. Persoonlijke touch bij iedere opdracht
  3. Aandacht voor wensen en omstandigheden
  4. Professioneel en ruime ervaring

Liefde voor de ballon

010 Deco is geboren vanuit VDE Promoties. Door het toepassen van ballonnen wat wij uitvoeren op diverse promotie activiteiten is de liefde voor ballonnen ontwikkeld. Het begon met kleine ballondecoraties wat heden ten dage is uitgegroeid tot ware ballonkunst! De kernwoorden bij de ballondecoraties van 010 Deco zijn: Creatief en origineel, Persoonlijke touch, Aandacht voor wensen en omstandigheden, Professionele aanpak en ruime ervaring.

Tips & Advies

U kunt zelf kiezen welke ballondecoratie u wilt boeken, uw huisstijl of smaak doorgeven en klaar is kees! Dat klopt, maar wij halen graag het onderste uit de kan voor u! Elke ballondecoratie heeft een doel en komt helemaal tot zijn recht als deze goed geplaatst is. Om dit te bereiken adviseren wij u graag over de functionaliteit, mogelijkheden, creativiteit en originaliteit die mogelijk zijn binnen uw budget. Ons advies is geheel gratis en zal gegarandeerd leiden tot één geheel in sfeer en aankleding.

Heeft u vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. T 010 307 04 27
Ballondecoraties
Door www.010deco.nl· ongeveer 132 weken geleden